Política de cookies (UE)

VÅRE RETNINGSLINJER FOR KAPITALJER

Juridisk merknad fra Amazon Noextras.net deltar i Amazon EU Associates Program, et tilknyttet annonseringsprogram designet for å tilby nettsteder en måte å tjene annonseringsgebyrer på ved å annonsere og lenke til Amazon.es / www.buyvip.com.   LSSI-CE forplikter alle oss som har en blogg eller et nettsted til å advare brukeren om eksistensen av informasjonskapsler, rapportere dem og kreve tillatelse til å laste dem ned. Artikkel 22.2 i lov 34/2002. «Tjenesteleverandører kan bruke datalagrings- og gjenfinningsenheter i terminalutstyret til mottakerne, forutsatt at de har gitt sitt samtykke etter å ha fått klar og fullstendig informasjon om bruken av det, spesielt om formålene med databehandling, i samsvar med bestemmelsene i organisk lov 15/1999 av 13. desember om beskyttelse av personopplysninger.< /i>   Som ansvarlig for denne nettsiden har jeg forsøkt å overholde den maksimale strengheten i artikkel 22.2 i lov 34/2002 om tjenester i informasjonssamfunnet og elektronisk handel angående informasjonskapsler, men tatt i betraktning hvordan Internett og nettsider fungerer, er det ikke alltid mulig å ha oppdatert informasjon om informasjonskapslene som tredjeparter kan bruke gjennom denne nettsiden.   Dette gjelder spesielt i tilfeller der denne nettsiden inneholder innebygde elementer: det vil si tekster, dokumenter, bilder eller kortfilmer som er lagret andre steder, men som vises på nettsiden vår.   Derfor, i tilfelle du kommer over denne typen informasjonskapsler på denne nettsiden og de ikke er oppført i listen nedenfor, vennligst gi meg beskjed. Du kan også kontakte tredjeparten direkte for å be om informasjon om informasjonskapslene den plasserer, formålet med og varigheten av informasjonskapselen, og hvordan den har garantert personvernet ditt.   Forrige.- Hva er informasjonskapsler?   Informasjonskapsler er et verktøy som brukes av webservere for å lagre og hente informasjon om de besøkende. Det er ikke annet enn en tekstfil som enkelte servere ber nettleseren vår om å skrive til harddisken vår, med informasjon om hva vi har gjort på sidene deres. De har en utløpsdato, som kan variere fra varigheten av økten til en spesifisert fremtidig dato, hvoretter de ikke lenger er operative.  

1. Informasjonskapslene som brukes av denne nettsiden

Denne nettsiden bruker egne og tredjeparts informasjonskapsler for å sikre at du får en bedre nettleseropplevelse, du kan dele innhold på sosiale nettverk, for å vise deg annonser basert på dine interesser og for å få brukerstatistikk. Informasjonskapslene som brukes i https://noextras.net/ er kun knyttet til en anonym bruker og deres datamaskin, de gir ikke referanser som lar brukerens navn og etternavn utledes, og de kan ikke lese data fra harddisken eller inkludere virus i tekstene deres.. På samme måte kan ikke https://noextras.net/ lese informasjonskapslene som er implantert på brukerens harddisk fra andre servere.   Brukeren kan fritt bestemme om de skal implantere informasjonskapslene som brukes i https://noextras.net på harddisken eller ikke. I denne forstand kan brukeren konfigurere nettleseren sin til å akseptere eller avvise alle informasjonskapsler som standard eller til å motta en melding på skjermen om mottak av hver informasjonskapsel og bestemme på det tidspunktet om den skal implanteres på harddisken eller ikke. For å gjøre dette, foreslår vi at du konsulterer hjelpedelen av nettleseren din for å finne ut hvordan du endrer innstillingene du bruker for øyeblikket. Selv om brukeren konfigurerer nettleseren sin til å avvise alle informasjonskapsler eller uttrykkelig avviser informasjonskapsler fra https://noextras.net/, vil han kunne bla gjennom portalen med den eneste ulempen at han ikke kan nyte funksjonene til portalen som krever installasjon av noen av dem. Uansett kan brukeren slette informasjonskapslene som er implantert på harddisken deres når som helst, ved å følge prosedyren som er fastsatt i hjelpedelen av nettleseren, og som vi vil beskrive senere.   Som bruker kan du avvise behandlingen av data eller informasjon ved å blokkere disse informasjonskapslene gjennom riktig konfigurasjon av nettleseren din. Du bør imidlertid være klar over at hvis du gjør det, kan det hende at denne siden ikke fungerer som den skal.   I henhold til vilkårene inkludert i artikkel 22.2 i lov 34/2002 om tjenester i informasjonssamfunnet og elektronisk handel, hvisHvis du fortsetter å surfe, vil du gi ditt samtykke for bruk av informasjonskapslene som er beskrevet nedenfor.   Cookies på denne nettsiden hjelper:
 • Få denne nettsiden til å fungere ordentlig
 • Sparer deg fra å måtte logge på hver gang du besøker dette nettstedet
 • Minn deg på innstillingene dine under og mellom besøk
 • Lar deg se videoer
 • Forbedre nettstedets hastighet/sikkerhet
 • At du kan dele sider med sosiale nettverk
 • Forbedre denne nettsiden kontinuerlig
 • Vis deg annonser basert på nettlesingsvanene dine
  Jeg vil aldri bruke informasjonskapsler til:
 • Samle inn personlig identifiserbar informasjon (uten din uttrykkelige tillatelse)
 • Samle inn sensitiv informasjon (uten din uttrykkelige tillatelse)
 • Del personlig identifiserbar data med tredjeparter
 

2. Tredjeparts informasjonskapsler som vi bruker på denne nettsiden og som du bør være oppmerksom på

  Dette nettstedet, som de fleste nettsteder, inkluderer funksjoner levert av tredjeparter. Nye design eller tredjepartstjenester testes også jevnlig for anbefalinger og rapporter.   Dette kan av og til endre innstillingene for informasjonskapsler og kan føre til at informasjonskapsler som ikke er beskrevet i denne policyen vises. Det er viktig at du vet at de er midlertidige informasjonskapsler som det ikke alltid er mulig å informere om og at de kun er til studie- og evalueringsformål. Det vil ikke i noe tilfelle bli brukt informasjonskapsler som kompromitterer personvernet ditt.   Blant de mest stabile tredjepartsinformasjonskapslene er:  
 • De som genereres av analyse- og annonseringstjenester, spesifikt Google Analytics, Google Tag Manager og Google Adwords for å hjelpe nettstedet med å analysere bruken av brukere av nettstedet og forbedre brukervennligheten til nettstedet. På samme måte er disse dataene ikke i noe tilfelle knyttet til informasjon som kan identifisere brukeren direkte.
Google Analytics, Google Tag Manager og Google Adwords, er en nettanalysetjeneste levert av Google, Inc., et Delaware-selskap med hovedkontor på 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (California), CA 94043, USA («Google») . Brukeren kan se her typen informasjonskapsler som brukes av Google. Google+ og Google Maps informasjonskapsler, i henhold til bestemmelsene på siden deres om hvilken type informasjonskapsler de bruker . I tillegg til å installere en Opt-Out-plugin for å forhindre at dataene dine blir brukt av Google Analytics her. Informasjonskapslene som genereres av disse tjenestene hjelper oss også til å vise deg de mest relevante annonsene, gjennom bruk av Google-produktet, Google Adwords. I følge Googles personvernregler samler de ikke inn personopplysninger. Men hvis du ikke vil at vi skal bruke Googles «remarketing»-verktøy, kan du deaktivere dette alternativet ved å endre de aktuelle innstillingene her: https://adssettings.google.com/ Mer informasjon om hvordan Google bruker informasjonskapsler i annonsering: https://policies.google.com/technologies/ads?hl=es På samme måte bruker vi noen ganger informasjonskapsler generert av Active Campaign LLC-sporingssystemet, for å analysere bruken som gjøres av våre abonnenter av nettstedet og forbedre deres opplevelse. Du kan finne ut om personvernreglene til denne plattformen her.
 • WordPress: noextras.net er en bruker av WordPress-bloggforsynings- og vertsplattformen, eid av det nordamerikanske selskapet Automattic, Inc. For slike formål gjør bruken av slike informasjonskapsler av systemene ikke De er aldri under kontroll eller administrasjon av personen som er ansvarlig for nettet, de kan endre funksjonen når som helst og legge inn nye informasjonskapsler.
Disse informasjonskapslene rapporterer ingen fordeler til personen som er ansvarlig for denne nettsiden. Automattic, Inc., bruker også andre informasjonskapsler for å hjelpe med å identifisere og spore besøkende til WordPress-nettsteder, lære om deres bruk av Automattic-nettstedet, samt deres tilgangspreferanser, slik som det samles inn i delen «informasjonskapsler» i personvernerklæring.  
 • informasjonskapsler for sosiale nettverk og : Informasjonskapsler for sosiale nettverk kan lagres i nettleseren din mens du surfer på abcoach.com, for eksempel når du bruker abcoach.com innholdsdelingsknappen på et sosialt nettverk.< /li>
Selskapene som genererer disse informasjonskapslene som tilsvarer de sosiale nettverkene som brukes av denne nettsiden har sine egne retningslinjer for informasjonskapsler:     Personvernimplikasjonene vil være basert på hvert sosiale nettverk og vil avhenge av personverninnstillingene du har valgt på disse nettverkene. I intet tilfelle kan verken personen som er ansvarlig for denne nettsiden eller annonsørene få personlig identifiserbar informasjon fra disse informasjonskapslene.   Nedenfor, og som kreves av artikkel 22.2 i LSSI, er informasjonskapslene som kan installeres regelmessig mens du surfer på denne nettsiden, detaljert:   NAVN VARIGHET FORMÅL Egen: Sessiontve_leads_unique Utløper ved slutten av økten De lagrer brukerinformasjon og øktene deres for å forbedre brukeropplevelsen Tredjepart persistent_ga 2 år fra konfigurasjon Brukes for å skille brukere. Det er en informasjonskapsel som tilhører Google Analytics. Mer informasjon Tredjepart persistent_gat 10 minutter Brukes for å finne ut ladehastigheten. Det er en informasjonskapsel som tilhører Google Analytics. Mer informasjon Vedvarende tredjepart__utma 2 år fra hver oppdatering Denne informasjonskapselen settes vanligvis under det første besøket. Hvis informasjonskapselen slettes manuelt, vil den settes på nytt ved neste besøk med ny ID. I de fleste tilfeller brukes denne informasjonskapselen til å finne unike besøkende på nettstedet vårt og oppdateres med hver sidevisning. I tillegg har denne informasjonskapselen en unik Google Analytics-ID som sikrer både gyldigheten og tilgjengeligheten som et ekstra sikkerhetstiltak. Mer informasjon Vedvarende tredjepart__utmb 2 år fra hver oppdatering Denne informasjonskapselen brukes til å etablere og fortsette en brukerøkt på nettstedet vårt. Når en bruker besøker en side på nettstedet vårt, prøver Google Analytics-koden å oppdatere denne informasjonskapselen. Hvis den ikke finner informasjonskapselen, vil den opprette en ny. Hver gang brukeren besøker en annen side, oppdateres denne informasjonskapselen til å utløpe etter 30 minutter, og fortsetter dermed å finne en enkelt økt med 30-minutters intervaller. Denne informasjonskapselen utløper når en bruker slutter å besøke nettstedet vårt i en periode på 30 minutter. Mer informasjon Tredjeparts vedvarende APISID, HSID, NID, SAPISID, SID, SSID 2 år fra installasjonen Lagrer brukerpreferanser og annen informasjon om Google-tjenester som brukeren har. Mer informasjon Vedvarende tredjepart__utmt Økt Historisk har denne informasjonskapselen fungert sammen med __utmb-informasjonskapselen for å bestemme om det skal opprettes en ny økt for brukeren. Den brukes ikke i dag, men er fortsatt her for å opprettholde bakoverkompatibilitet med theurchin.js og ga.js-koden. Mer informasjon Persistent tredjepart__utmz 6 måneder fra hver oppdatering Denne informasjonskapselen lagrer referanseinformasjon som brukes av den besøkende for å nå nettstedet vårt, enten direkte, en henvisningslenke, et nettsøk eller en reklamekampanje eller via e-post. Den brukes til å beregne trafikken som kommer fra nettsøkemotorer, markedsføringskampanjer og navigering gjennom nettstedet vårt. Denne informasjonskapselen oppdateres på hver sidevisning. Mer informasjon Egen persistent__cfduid 5 år __cfduid-informasjonskapselen brukes til å overstyre sikkerhetsrestriksjoner basert på IP-adressen den besøkende kommer fra. Mer informasjon Persistent Third Party__smToken Utløper ved slutten av økten Brukes for å skille brukere som har blitt vist Sumome-funksjonalitet. Mer informasjon Own__smVID Utløper ved slutten av økten Lagrer informasjon om brukeren og deres økter for å forbedre opplevelsenbrukervitenskap. _remember_checked_on Utløper ved slutten av økten Informasjonskapsler med Twitter-funksjonalitet. Tredjepart__stripe_mid Utløper ved slutten av økten Stripe-informasjonskapsel. Mer informasjon Vedvarende tredjeparterpl 90 dager Brukes til å registrere at en enhet eller nettleser logget på via Facebook-plattformen. Mer informasjon Vedvarende tredjepartfr 90 dager Dette er Facebooks viktigste annonseinformasjonskapsel. Den brukes til å vise, analysere og forbedre relevansen til annonser. Mer informasjon Vedvarende tredjeparterb 2 år fra installasjonen Facebook-informasjonskapsel som identifiserer nettleseren for påloggingsautentiseringsformål. Mer informasjon Persistent Third Partyc_user 20 dager etter installasjon Brukes sammen med xs-informasjonskapselen for å autentisere identiteten din på Facebook. Mer informasjon Vedvarende tredjeparter 90 dager fra installasjonen Brukes sammen med c_user-informasjonskapselen for å autentisere identiteten din på Facebook. Mer informasjon Persistentdatr tredjeparter 2 år fra installasjonen Fra Facebook som identifiserer nettlesere for sikkerhets- og nettstedintegritetsformål, inkludert kontogjenoppretting og identifisering av kontoer som kan være i fare. Mer informasjon Tredjepart persistentriftt_aid Utløper ved slutten av økten Chat-informasjonskapsel. Mer informasjon Vedvarende tredjeparterib_cuid 5 år fra installasjonen Sendinblue informasjonskapsel for e-postmarkedsføringsplattform. Mer informasjon.    

3. Hvordan kan jeg administrere og deaktivere disse informasjonskapslene?

Dersom du ikke ønsker at nettsiden skal installere noen informasjonskapsler på datamaskinen din, er det mulig å tilpasse nettleseren din slik at du får beskjed før eventuelle informasjonskapsler lastes ned. Dermed kan du også endre nettleserinnstillingene slik at den avviser alle informasjonskapsler eller bare tredjeparts informasjonskapsler. Du kan også slette alle informasjonskapslene som allerede er på datamaskinen din. Husk at du må tilpasse konfigurasjonen for hver nettleser og utstyr du bruker separat. https://noextras.net/ gjør tilgjengelig for brukere som ønsker å forhindre installasjonen av de nevnte informasjonskapslene, lenker gitt for dette formålet av nettlesere hvis bruk anses som mer utbredt: Google ChromeInternet ExplorerMozilla FirefoxApple Safari Retningslinjer for informasjonskapsler